Sint-Ludgardisschool, Antwerpen

In Antwerpen is de Sint-Ludgaridsschool voor Katholiek basis- en secundair onderwijs uitgebreid en vernieuwd. Het project bestaat uit de gecombineerde bouw van een ondergrondse sporthal en turnzaal met bovenliggende speelplaats, cafetaria, klaslokalen, bewegingsruimte en een open leercentrum voor de Sint-Ludgardisschool Antwerpen Stad en de Stad Antwerpen.

Zoontjens is ingeschakeld voor diverse dakterrassen op meerdere niveaus, waaronder de inkom en de foyer, het cafetariaplein en een deel bij de trappen. Er is hier gekozen voor een speciale kleur Dreentegels® op DNS®. Bijzonder aan dit project is dat het grenst aan tuin van de Karmelietessen met een beschermd bomenbestand en waardevolle tuinmuur.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht