Doeffstraat, Arnhem, Nederland

Presikhaaf in Arnhem is een uitgestrekte naoorlogse wijk die begrensd wordt door de A12, de Pleyroute, de spoorlijn naar Dieren en de spoorlijn naar Zevenaar. De wijk bestaat uit een westelijk en een oostelijk deel, waar samen ruim 15.000 mensen wonen. Tot 2025 ondergaat een deel van Presikhaaf een ingrijpende fysieke vernieuwing door nieuwbouw en renovatie. 

Portaal Arnhem beschikt in de wijk over vele woningen en zo ook de jaren zestig flat aan de Doeffstraat. Deze negen verdiepingen tellende flat is volledig gerenoveerd, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Aan de buitenkant zijn onder andere de galerijen onder handen genomen. Deze zijn opgehoogd met Dreen®Combiplus in de kleur Dark Acon, waardoor er een stabiel loopoppervlak is ontstaan, dat gelijkvloers met de drempels bij de voordeuren ligt.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht