Over Zoontjens

Als marktleider in Nederland, heeft Zoontjens zich in meer dan 100 jaar ontwikkeld van een familiebedrijf tot een flexibele internationale speler. Innovatief en vooruitstrevend door onder andere realisatie van de grootste parkeerdaken in Europa, design in betontegelsnatuursteen voor op het dak en een lichtgewicht ophoogsysteem voor galerijen en balkons.

Ontwerpfase
Zoontjens heeft meerdere productiebedrijven, ontwikkelt zelf nieuwe producten en systemen en koopt bijzondere materialen in. De betrokkenheid in de ontwerpfase van een project is van belang om in te  kunnen spelen op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Diverse kleurmonsters, designs en patronen of accessoires worden gemaakt om uiteindelijk een unieke dak te kunnen maken.

Van ontwerp tot onderhoud
Zoontjens biedt een full service pakket en treedt op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen- en buitenland. Draagt zorg voor de levering, de installatie, het onderhoud en de garantie op de systemen. De afdeling dakservice zorgt ervoor dat de opdrachtgever in het geheel geen omkijken heeft naar de uitvoering van het werk. Elk project wordt door hun nauwkeurig gepland, met de productie afgestemd en uitgevoerd. Doordat Zoontjens werkt met vaste onderaannemers en het project zelf begeleidt, kan de expertise die het bedrijf heeft opgebouwd, optimaal worden ingezet. Er is dan ook sprake van een hoge kwaliteitsborging.

CRH
Zoontjens is een CRH-bedrijf. CRH is een Ierse beursgenoteerde onderneming, die wereldwijd actief in de productie van en handel in bouwproducten.