Nieuwe collega! Caroline Graf stelt zich voor

24 april 2018

Een nieuw gezicht binnen Zoontjens België. Caroline Graf versterkt het team sinds eind maart. Tijd om haar beter te leren kennen:

"Mijn naam is Caroline Graf, ik ben 40 zomers jong en woon samen met mijn echtgenoot Gert en onze 8-jarige zoon Lars in Lummen. In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste voetbalmama voor onze zoon en kan ik erg genieten van een goede maaltijd met een lekker glaasje wijn. Om nadien de calorieën er terug af te sporten speel ik tennis en ben ik begonnen met trainen voor het hardloopevent Dwars door Hasselt. Ook maak ik graag lange wandelingen met onze hond.

Bij Zoontjens ondersteun ik de Belgische sales collega's met het maken en opvolgen van offertes en het vinden van nieuwe interessante projecten. Het is een mooie uitdaging om de producten van Zoontjens mij eigen te maken, zodat ik samen met mijn collega's de Belgische markt verder kan helpen uitbouwen. Ik hoop hiervoor gebruik te kunnen maken van mijn eerdere werkervaringen; binnen verschillende sectoren heb ik gewerkt als commercieel medewerker, voor de Belgische markt als voor buitenlandse klanten. Deze ervaring komt goed van pas, elke regio heeft toch zo zijn eigenheden. Ook heb ik in de loop der jaren hard gewerkt om mijn Frans op punt te stellen, zo kan ik de Franstalige klanten goed van dienst zijn!"