Bouwen langs de Belgische kust

15 oktober 2015

In augustus verscheen in De Standaard de reeks "O Lelijk België", waarbij men op zoek ging naar de lelijkste plek van België. Op de eerste plaats kwam onze Belgische kust te staan. Toch is de kust altijd nog zeer populair. In de zomermaanden juli en augustus trok het 6,2 miljoen dagjestoeristen aan en dat is een stijging van 5 procent ten opzichte van vorig jaar. Ook het verblijfstoerisme en de hotelsector hadden met veel pluscijfers geen reden tot klagen.

Ook wordt er nog altijd veel gebouwd aan de kust. Of het nou is om te verfraaien of om meer woon- en verblijfruimte te creëren, de kust blijft een geliefde plek. Gebouwen met dakterrassen of balkons zijn hierbij een must. Voor het uitzicht, voor een privéplek in de zon en voor de extra waarde aan je appartement.

Zoontjens biedt voor de aanleg van dakterrassen en balkons diverse afwerkingen; beton, natuursteen of keramiek. Met DNS®, het systeem voor ophoging en nivellering, is elk dakterras op hoogte en waterpas te leggen. Bovendien speelt de windbelasting een grote rol aan de kust en helemaal op de hoger gelegen terrassen. Ook hiermee heeft Zoontjens ervaring en kan voor elke project maatwerk ontwikkelt worden.