Dreen® Ceramica

Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Met een herkomst uit Italië behoren onze keramische tegels tot de topklasse en bent u verzekerd van kwaliteit. De keramische tegels zijn kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm.

Lichtgewicht keramische tegels voor dakterrassen
De keramische tegel Dreen®Ceramica geeft het dakterras een moderne strakke uitstraling. Door hun hoge anti-slipwaarde zijn ze zeer geschikt om te gebruiken op het dak. De tegels zijn zeer maatvast en verkrijgbaar in meerdere formaten. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor renovatie van dakterrassen of galerijen. 

Kleuren en formaten
De tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren, waaronder ook de mooie wood look structuur. Klik hier voor een overzicht van de formaten en beschikbare kleuren.

Fixplate lock en DNS®
De tegels worden bevestigd op het onderliggende fixplate lock systeem met demontabele hoekstukken. Met dit element worden de tegels gefixeerd en vergrendeld, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Ook ontstaan hiermee strakke naden. Door gebruik van DNS® kunnen we de keramische tegels ophogen.Projecten

Bekijk al onze projecten met Dreen® Ceramica