Dreen® Ceramica

Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Met een herkomst uit Italië behoren onze keramische tegels tot de topklasse en bent u verzekerd van kwaliteit. De keramische tegels zijn kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm.

Lichtgewicht keramische tegels voor dakterrassen
De keramische tegel Dreen®Ceramica geeft het dakterras een moderne strakke uitstraling. Door hun hoge anti-slipwaarde zijn ze zeer geschikt om te gebruiken op het dak. De tegels zijn zeer maatvast en verkrijgbaar in meerdere formaten. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor renovatie van dakterrassen of galerijen. 

Kleuren en formaten
De tegels zijn beschikbaar in diverse formaten: 60x60, 90x90, 90x45, 120x120 en 120x60 cm. We hebben drie verschillende kleurlijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Op de diverse kleurenkaarten staan de formaten per kleur aangegeven. 

Fixplate lock en DNS®
De tegels worden bevestigd op het onderliggende fixplate lock systeem met demontabele hoekstukken. Met dit element worden de tegels gefixeerd en vergrendeld, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Ook ontstaan hiermee strakke naden. Door gebruik van DNS® kunnen we de keramische tegels ophogen. Bij keramische tegels van 900x900 mm of groter is ophoging alleen mogelijk met DNS®Large.Projecten

Bekijk al onze projecten met Dreen® Ceramica